Populaire plaatsen in Engeland:

Een incentive is dé manier om uw personeel of klantrelaties te belonen voor de geleverde inzet. Bijvoorbeeld na de afronding van een belangrijk project, of simpelweg omdat u met uw bedrijf een uitstekend jaar achter de rug heeft. Neem uw mensen mee op een bedrijfsreis naar Engeland, waar de mogelijkheden voor een op maat gesneden incentive vrijwel eindeloos zijn. Eventbureau.nl helpt u bij het kiezen.

Het samenstellen en organiseren van een unieke zakenreis is voor ons dagelijks werk. Omdat wij inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring hebben in het vak, kunt u met ons letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Zo beschikt Eventbureau.nl over een uitstekend internationaal netwerk, waar onder meer vliegmaatschappijen, restaurants en hotelketens deel van uitmaken. Alles rondom uw bedrijfsreis is daardoor gegarandeerd tip-top geregeld.

Waarom een incentive in Engeland van Eventbureau.nl?
Wij beschikken over een locatiescout, die u helpt om uw zakenreis in Engeland af te stemmen op uw specifieke voorkeuren. Of u nu naar Londen gaat voor een stedentrip met uw personeel, of kiest voor teambuilding in de oogverblindende natuur van North Yorkshire: de locatiescout kent de juiste plekjes die aansluiten bij uw doelen. Daarmee bent u tevens verzekerd van een volledig unieke belevenis.

Engeland biedt echter nog veel meer opties en mogelijkheden voor uw groepsreis. Wat te denken van een bezoek aan universiteitsstad Bath, waar u zich bijna in een sprookjeswereld waant. Of de beroemde Stonehenge, een megalithisch monument uit de Jonge Steentijd. Hier voelt u de prehistorie daadwerkelijk tot leven komen. Engeland barst van de betoverende locaties voor een geweldige groepsreis met uw personeel of klanten.

Onze incentives laten zich dan ook niet vangen in een standaard folder of brochure. U bent namelijk degene die bepaalt hoe u uw bedrijfsreis vormgeeft. Wij nemen de organisatie op ons, terwijl u tijdens de incentive in Engeland aandacht besteedt aan uw gasten. Het spreekt voor zich dat wij daarbij ook altijd rekening houden met uw budget. De groepsreis met uw medewerkers of klanten in Engeland zal naadloos aansluiten bij uw eisen.

Het belang van een zakelijke bedrijfsreis
Natuurlijk houden wij ook altijd uw zakelijke doelstellingen in het achterhoofd. Want laten we eerlijk zijn: u wilt een bepaald resultaat behalen met uw incentive in Engeland. Daarbij kunt u denken aan het verbinden of motiveren van uw personeel. Of misschien wilt u uw belangrijkste klantrelaties wel meer bij uw bedrijf betrekken. Wat het ook zijn mag: u laat het ons vooraf weten en wij zorgen ervoor dat de doelstellingen meetbaar worden gemaakt.

Kies voor een incentive in Engeland op maat
Heeft u ook interesse in een volledig op maat gemaakte, unieke incentive van Eventbureau.nl? Of heeft u eerst nog vragen, en wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@eventbureau.nl, of telefoon: 036 – 848 11 21. Onze experts hopen snel iets van u te horen!

Bekijk meer landen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op