Populaire plaatsen in Duitsland:

Duitsland is terug van weggeweest. Het stoffige imago van weleer is opgepoetst en onze oosterburen trekken jaarlijks tientallen miljoenen nieuwsgierige bezoekers. Het land biedt de toerist dan ook alles: leuke jonge steden, prachtige natuur en een ruim cultureel aanbod. Het maakt Duitsland dan ook tot een ideaal land voor de organisatie van een incentive voor uw personeel of zakenrelatie.

Om uw medewerkers of relaties te bedanken is er namelijk weinig leuker (en effectiever) dan samen op pad gaan. Een bedrijfsreis in Duitsland versterkt op een ongedwongen manier de onderlinge band en is daarmee dus meteen een perfecte manier van teambuilding. Want zeg nou zelf: onder het genot van een glas ijskoud stadsbier of een goede Kaffee mit Sahne is toch alles veel leuker?

Een zakenreis ingericht naar uw wensen
U kunt er daarbij van op aan dat alles tip-top verzorgd is. De experts van Eventbureau.nl beschikken over 15 jaar ervaring met het organiseren van een incentive. Zij nemen u het werk uit handen. Want een geslaagde bedrijfsreis is meer dan het vinden en boeken van het juiste hotel. Dankzij het enorme internationale netwerk van onze locatiescouts is vrijwel alles te regelen. Zelfs last minute.

Daarmee zijn de mogelijkheden voor een incentive in Duitsland eindeloos. Ontdek de vele kanten van bruisend Berlijn, waar u naast wereldberoemde musea ook rond kunt struinen door hippe wijken als Friedrichshain en  Kreuzberg. Hier vindt u de beste kebabzaakjes en de leukste koffietentjes. Gaat u toch liever voor high end en haute cuisine? Ook dan weet onze locatiescout waar u zijn moet.

Koppel plezier aan resultaat
Duitsland heeft nog veel meer te bieden. Denk aan Domstad Keulen, vlak over de grens. Of Hamburg, dat de laatste jaren bezig is aan een comeback van jewelste en met het nieuwe, gerenoveerde havengebied tot de hipste steden van Europa mag worden gerekend. Of München, waar ook buiten de Oktoberfeesten van alles te beleven is. Een incentive in Duitsland biedt voor ieder wat wils.

Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om met uw personeel of relaties iets sportiefs te ondernemen? München leent zich hier uitstekend voor. De stad ligt op een steenworp afstand van meren en de bergen. In de warmere maanden kunt u het water op en in herfst of de winter kunt u denken aan een tocht met de mountainbike, of een verfrissende wandeling in de natuur. Zo doet u meteen aan teambuilding.

Meten is weten
Eventbureau.nl verzekert u ervan dat een incentive in Duitsland aan alle verwachtingen voldoet. Om dat te garanderen zorgen wij er altijd voor dat de resultaten van de incentive meetbaar zijn. Plezier staat voorop, maar daar mag ook iets tegenover staan. U wilt uw medewerkers of klanten bedanken, motiveren of juist verbinden. Wij houden uw doelstelling in het achterhoofd en presenteren u na de bedrijfsreis het resultaat.

Nieuwsgierig of een incentive in Duitsland ook iets voor u en uw bedrijf is? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan naar info@eventbureau.nl. Bellen is nog sneller: 036 – 848 11 21. We horen graag van u.

Bekijk meer landen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op