Populaire plaatsen in Denemarken:

Bent u op zoek naar een onvergetelijke zakenreis om uw medewerkers of klanten te belonen? Kies dan voor een incentive naar Denemarken van Eventbureau.nl. Als gerenommeerd eventbureau beschikken wij over meer 15 jaar ervaring met het organiseren van op maat gesneden, unieke incentive reizen die u helpen uw zakelijke doelstellingen te realiseren. Wij nemen u met plezier het lastige werk uit handen.

Ieder bedrijf heeft zijn eigen doelstellingen en dat zal voor uw onderneming niet anders zijn. Wilt u bijvoorbeeld u personeel bedanken voor de geweldige inzet het voorbije jaar? Of wilt u de banden met een aantal belangrijke klanten aanhalen? Een andere belangrijke reden voor bedrijven om een incentive te organiseren, is om medewerkers te motiveren. Hierbij kunt u denken aan leuke teambuilding activiteiten ter plaatse. Dat geeft ongetwijfeld stof tot napraten.

Denemarken heeft alles voor een gevarieerde incentive
Een incentive in Denemarken biedt u al deze mogelijkheden. Natuurlijk kunt u uw zakenreis door ons laten organiseren in Kopenhagen, de hoofdstad en grootste stad van het land. Maar Denemarken biedt nog veel meer. Minder bekende steden als Aarhus, Odense en Aalborg hebben stuk voor stuk een eigen karakter, dat mogelijk perfect aansluit bij uw speciale wensen voor een incentive.

Eventbureau.nl maakt daarnaast gebruik van een locatiescout, die u uit eigen ervaring kan vertellen wat het beste bij u en uw bedrijf past. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bedrijfsreis met veel cultuur en houdt u van musea? Dan is Kopenhagen een uitstekende optie. De groene en landelijke omgeving rondom Aalborg biedt daarentegen alles voor een ontspannen weekje golfen met uw relaties.

Daarbij bent u er altijd van verzekerd dat u op unieke plekken komt. Onze locatiescout brengt u naar bijzondere locaties, die vaak voor andere toeristen niet te bezoeken zijn. Dat is mede te danken aan ons uitstekende netwerk in Denemarken. Eventbureau.nl onderhoudt goede contacten met vliegmaatschappijen, hotelketens, restauranteigenaars, gidsen, cateraars, enzovoort. Wij kunnen uw incentive in Denemarken daardoor precies zo inrichten als u dat wenst.

Meten is weten, ook bij een incentive
Het is voor ons echter ook van belang dat uw incentive in Denemarken concrete doelen heeft. Een bedrijfsreis mag best resultaatgericht zijn, u bent immers ondernemer en wij snappen dat u iets terugverwacht. Om hieraan te voldoen, zorgt Eventbureau.nl ervoor dat de doelstellingen voor uw groepsreis meetbaar worden gemaakt. Zo weet u na afloop of uw opzet geslaagd is en of uw medewerkers of klantrelaties het naar hun zin hebben gehad.

Kies voor een goed georganiseerde bedrijfsreis
Dus, bent u er klaar voor om verrast te worden door de meeste bijzondere incentive die u ooit heeft meegemaakt? Neem dan contact op met de experts van Eventbureau.nl. Wij kunnen u het juiste advies bieden met betrekking tot een groepsreis in Denemarken. Wordt het Kopenhagen, Aalborg, of toch een van die vele andere leuke plekken? Bel ons voor meer informatie: 036 – 848 11 21, of stuur een e-mail: info@eventbureau.nl.

Bekijk meer landen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op