Populaire plaatsen in China:

Wilt u tijdens uw bedrijfsreis écht iets anders gaan doen dan normaal? Kies dan voor een op maat gemaakte incentive in China van Eventbureau.nl! Wij beschikken over 15 jaar ervaring in het vak en maken uw zakenreis tot een onvergetelijke belevenis. En dat is eigenlijk geen opgave in China, want in dit immense land kunt u letterlijk en figuurlijk alle kanten op.

Want of u nu gaat voor avontuurlijk teambuilding in de Himalaya, of kiest voor de metropolen Peking of Shanghai aan de oostkust: er is voor iedere wens een geschikt aanbod. Zelfs een incentive aan het strand behoort tot de mogelijkheden. De Chinese zuidkust is misschien niet zo befaamd als bijvoorbeeld de Thaise eilanden, maar ook hier vindt u alles dat Azië zo speciaal en bijzonder maakt. China staat, kortom, garant voor een geweldige incentive.

Overweldigend China is hét incentive land
Het aanbod aan mogelijke activiteiten in China is overweldigend. Want naast bekende toeristische trekpleisters als de Verboden Stad in Peking, de Chinese Muur of de indrukwekkende skyline van Shanghai, is er nog veel meer. Kies bijvoorbeeld eens voor Chengdu, een miljoenenstad in de buurt van Tibet. Trakteer uw personeel of klantrelaties aan een onvergetelijk bezoek aan het nabijgelegen Panda Research Centre, of trek de bergen in.

Ook het centraal gelegen Xi’an is een aanrader. Het terracottaleger is hier de grote trekpleister, maar ook de Belltower en de oude stadsmuur zijn de moeite waard. Een andere fantastische plek is Zhangjiajie, een nationaal park dat wereldfaam verwierf vanwege de animatiefilm avatar. De puntige, kalksteen bergen in dit park dienden namelijk als inspiratie voor de tekenaars bij het creëren van hun betoverende sprookjeswereld.

Een unieke zakenreis dankzij de locatiescout
China is immens en een incentive zakenreis kunt u eigenlijk niet organiseren zonder de hulp van onze locatiescout. Deze zoekt voor u uit waar u zijn moet, ook als u van de gebaande paden wilt en uw groepsreis écht uniek wilt maken. Want ook buiten bekende steden als Beijing en Shanghai is namelijk genoeg te beleven, bijvoorbeeld op het gebied van teambuilding. Het is dan wel zo prettig dat er iemand is die u helpt bij de planning.

Daarbij maakt Eventbureau.nl ook gebruik van een groot internationaal netwerk. Dat stelt ons onder meer in staat om tegen gunstige tarieven vliegtickets te regelen, accommodatie te reserveren, lokale touroperators in te schakelen en snel geschikte restaurants te vinden. Een incentive bedrijfsreis in China wordt op die manier een écht unieke belevenis voor u en uw gasten.

Een resultaatgerichte incentive in China
Last but not least koppelen wij een zakelijke component aan uw incentive zakenreis in China. Dat wil zeggen: wij stellen in samenspraak met u een aantal doelen op voor uw bedrijfsreis. Vervolgens maken wij die doelen meetbaar en weet u dus precies wat uw investering heeft opgeleverd. Want laten we eerlijk zijn: als u zo’n fantastische groepsreis organiseert voor uw personeel en/of klanten, mag daar ook best iets tegenover staan!

Heeft u interesse in een onvergetelijke incentive zakenreis in China? Bel ons dan en informeer naar alle mogelijkheden: 036 – 848 11 21. Mailen kan natuurlijk ook: info@eventbureau.nl.

Bekijk meer landen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op