Populaire plaatsen in Amerika:

Heeft u een goed jaar achter de rug met uw bedrijf en wilt u dat vieren? Of is het gewoon hoog tijd om uw medewerkers eens in het zonnetje te zetten? Kies dan voor een incentive in Amerika. The Land of Opportunity doet zijn naam eer aan, ook op het gebied van een geslaagde zakenreis. En wanneer u kiest voor een incentive van Eventbureau.nl, weet u zeker dat de organisatie in goede handen is.

Een succesvolle incentive staat of valt met een passend programma. Activiteiten die aansluiten bij het karakter van uw bedrijf, dat van uw medewerkers of klanten. Daarom is het fijn als u kunt bouwen op de ervaring van onze experts. Zij weten dankzij de 15 jaar ervaring in het vak precies wat wel en niet werkt en hoe u uw zakenreis het beste kunt indelen. Een incentive die in het teken staat van teambuilding, is immers heel wat anders dan van terras naar terras hoppen.

Waarom een incentive in Amerika?
Waar te beginnen? Amerika biedt alles om de groepsreis met uw personeel of klanten tot een ongeëvenaard succes te maken. Van indrukwekkende metropolen – denk aan Los Angeles, New York en San Francisco – tot uitgestrekte natuurparken en alles wat daartussenin zit. Het kiezen van een passende locatie voor een incentive met uw bedrijf is dan ook niet altijd even eenvoudig. Wij helpen u daarbij.

Eventbureau.nl beschikt namelijk over locatiescouts, die voor u de mogelijkheden per land of per stad in kaart brengen. Zo weet u zeker dat u tijdens uw zakenreis op plekken komt die voor veel anderen verborgen blijven. Het verzekert u en uw reisgenoten van een volledig unieke ervaring en belevenis. Uiteraard heeft u zelf ook inspraak bij de keuze voor het programma. Een zakenreis van Eventbureau.nl is dan ook altijd op maat gesneden. Uiteraard ook afhankelijk van uw budget.

Internationaal netwerk en resultaatgericht
Wij zijn in staat om unieke, op gemaakte incentives te organiseren dankzij ons uitgebreide wereldwijde netwerk. Of het nu gaat om vliegtickets, het boeken van hotels of het reserveren van de leukste restaurants ter plekke: dankzij onze goede contacten in Amerika, kunnen wij het snel voor u regelen. Dat scheelt een hoop werk én geeft u de tijd om u bezig te houden waar het echt om draait: een intensivering van de relatie met uw medewerkers of klanten.

Een bedrijfsreis in Amerika is een geweldig cadeau voor alle genodigden en daar mag natuurlijk wel iets tegenover staan. Want laten we eerlijk zijn, u organiseert een bedrijfsreis ook om een bepaald resultaat te boeken. Om dat te waarborgen, zorgen we er bij Eventbureau.nl altijd voor dat we vooraf met u een aantal reisdoelen opstellen. Vervolgens maken we die doelen meetbaar. Zo weet u achteraf of uw incentive in Amerika ook op zakelijk vlak succesvol is geweest.

Ga voor een incentive op maat in Amerika!
Wordt het New York, Los Angeles of Chicago? Of gaat u voor het ruige en rurale Texas? Wij creëren voor u een incentive op maat. Laat ons weten wat uw plannen zijn en mail: info@eventbureau.nl, of bel even: 036 – 848 11 21.

Bekijk meer landen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op