Een incentive is een bijzondere manier om uw medewerkers of relaties te belonen. Het versterkt de band en het is de manier om hun te bedanken voor de realisatie van de gestelde doelstellingen. De impact van een incentive is enorm, er wordt nog lang nagesproken over een reis, wat de (arbeids)relatie nog intensiever maakt. Daarom verdiend een incentive zich vaak vanzelf terug.

Onze populaire incentive locaties:

Bijzondere incentives

Het organiseren van een incentive is een vak apart. Er komen veel factoren kijken bij een succesvol georganiseerde incentive. Maar daar wilt u zich toch verder geen zorgen over maken? Laat daarom uw incentive organiseren door een professionals. Een incentive is veel meer dan tickets en een hotel boeken. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van incentives. De nadruk ligt bij ons op het creëren van een unieke belevenis die gekoppeld wordt aan uw merk of bedrijf met daarbij een communicatieplan, zo begint de voorpret al in een vroeg stadium. Afhankelijk van uw budget en voorkeur ontwerpen wij de ideale reis en natuurlijk zijn wij aanwezig om deze tot in de puntjes te verzorgen.

Unieke locaties

Bij Eventbureau.nl beschikken wij over een locatiescout. Hij zorgt ervoor dat u tijdens uw incentive niet alleen bij de standaard toeristische plekken komt, maar ook op de meest bijzondere plekken, die vaak niet voor toeristen te bezoeken zijn. De mooiste plekken op deze aarde en prachtigste omgevingen, daar nemen wij u graag mee naartoe. Bent u klaar voor de meest bijzondere incentive die u ooit zult maken? Wij weten zeker dat wij u verrassen.

Breed internationaal netwerk

Voor het succesvol organiseren van een incentive is een groot internationaal netwerk van absoluut belang. Eventbureau.nl heeft een ontzagwekend groot netwerk. Wij hebben in echt elk werelddeel directe contacten met vliegmaatschappijen, licht & geluidsbedrijven, cateraars, entertainmentbureaus, transportbedrijven, hotels, evenementenlocaties en beveiliging. Neem geen risico en laat uw incentive organiseren door Eventbureau.nl en u staat nooit voor onaangename verrassingen.

Resultaatgerichte incentives

Laten we eerlijk zijn. U organiseert een incentive niet alleen maar om een leuke reis te maken. U wilt een bepaald resultaat behalen. Uw medewerkers bedanken, motiveren of juist verbinden of misschien wel uw klanten nog meer bij uw bedrijf betrekken, of bedanken voor alle jaren ondersteuning. Wij organiseren incentives altijd vanuit uw doelstellingen en maken deze ook meetbaar.

Wij helpen u graag bij het creëren van de meest bijzondere incentives, waar dan ook ter wereld.

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op